Sunny Kitchen Garden

Three traditional-use spaces have been joined to form a much larger space by removing the partition walls that previously divided the rooms.

The new garden room adjoins a kitchen-diner-living room, and the light from the skylights and garden doors combines to animate this area of the house and give it a modern, homely feel.

‘I had a great experience working with Carl, we looked at a number of options and had to over come a few planning issues, although Carl was supportive, calm and provided top rate guidance. I would have no second thoughts in using him again for further work, I am truly delighted with the outcome.’
Alex

Take at look at some other projects....

Book a consultation

This form collects the information you provide so that we may use it as the basis for contacting you for a consultation. Read our Privacy Policy to see how we manage and protect your submitted data.